EMG Biofeedback bij het Trainen van Bekkenbodemspieren en de Behandeling van Incontinentie

producten
Geschreven door FysioSupplies, 01-10-24 12:20:42

Bekkenbodemspieren zijn cruciaal voor het ondersteunen van bekkenorganen en het beheersen van incontinentie. Ontdek in dit blog hoe EMG biofeedback helpt bij het trainen van deze spieren en het verbeteren van uw gezondheid.

Verder lezen

Blog

5 Shockwave tips voor beginners Geschreven door FysioSupplies, 14-03-22 08:45:00

Wat doe je als oefeningen en massages niet genoeg zijn? Als je patiënt last heeft van een nare peesontsteking of verkalkte slijmbeurs? Of als zijn of haar spierknopen zo sterk zijn dat er geen medicatie, injectie of dry needling behandeling tegenop kan? Lees het in dit blog!

Verder lezen
Het toepassen van fysiotherapie bij 4 verschillende soorten hoofdpijn Geschreven door FysioSupplies, 08-12-21 08:45:00

Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. Dat is een verzamelnaam voor verschillende soorten hoofdpijn, die allemaal om een andere behandeling vragen. Hoe kun je daar als fysiotherapeut op inspelen? In dit artikel lees je meer informatie over 4 verschillende soorten hoofdpijn.

Verder lezen
Quadriceps en Hamstring kracht meten met de MicroFET Geschreven door FysioSupplies, 08-12-21 08:45:00

In dit blog vertellen we je meer over het meten vande kracht in de hamstring en quadriceps met behulp van de MicroFET. Dit blog geeft aan op welke manier de MicroFET kan worden ingezet in uw praktijk. Lees het snel!

Verder lezen
Fysiotherapie trends in 2022: dit zijn de verwachtingen Geschreven door FysioSupplies, 08-12-21 08:45:00

Het nieuwe zorgjaar 2022 staat voor de deur. Welke trends en ontwikkelingen staat de fysiotherapiebranche te wachten? Van een stijgende zorgvraag tot de inzet van e-health: hierbij de top 7 verwachtingen voor komend jaar. Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Werken zonder contract: iets voor jouw fysiotherapiepraktijk? Geschreven door FysioSupplies, 08-12-21 08:45:00

Elk jaar weer een spannend moment: hoe gaan de zorgpremies eruitzien en hoe wordt fysiotherapeutische zorg vergoed? Er zijn fysiotherapeuten die, om verschillende redenen, besluiten om contractvrij te gaan werken. Maar wat zijn de consequenties als je besluit om geen contract te ondertekenen? In dit artikel ontdek je de belangrijkste voor- en nadelen van contractvrij werken.

Verder lezen
Goed voorbereid op wintersport met Thuasne Geschreven door FysioSupplies, 06-12-21 15:38:00

Fanatieke wintersporters staan alweer te popelen om naar de bergen af te reizen. Heerlijk dat gevoel van het skiën of snowboarden van de berg, sporten in de frisse berglucht en in veel gevallen de gezelligheid van de aprés ski. Maar hoe bereid je je nu goed voor op deze wintersportvakantie? Lees het in dit blog!

Verder lezen