EMG Biofeedback bij het Trainen van Bekkenbodemspieren en de Behandeling van Incontinentie

producten
Geschreven door FysioSupplies, 01-10-24 12:20:42

Bekkenbodemspieren zijn cruciaal voor het ondersteunen van bekkenorganen en het beheersen van incontinentie. Ontdek in dit blog hoe EMG biofeedback helpt bij het trainen van deze spieren en het verbeteren van uw gezondheid.

Verder lezen

Blog

Hoe kies ik de juiste halterschijven Geschreven door FysioSupplies, 24-05-22 10:00:00

Halterschijven zijn er in veel verschillende soorten en maten. Als je op het punt staat te investeren in nieuwe halterschijven, dan kan het aanbod overweldigend zijn. Ga je voor grote bumper plates of voor ijzeren schijven? Lees er over in dit blog!

Verder lezen
Fasciaroller met of zonder BOOSTER? Geschreven door FysioSupplies, 17-05-22 09:00:00

De STANDARD foamroller van BLACKROLL maakt bij heel wat sporters ondertussen deel uit van hun vaste trainings- en herstelroutine. Wat doet deze tool exact voor je spieren? Wat zijn de verschillen met een standaard fasciaroller? Lees het in dit blog!

Verder lezen
Bas van der Valk over zijn ervaringen met shockwave Geschreven door FysioSupplies, 25-04-22 08:00:00

Aan de start van de Bosbaan, het startpunt voor menig hardloper uit Amsterdam en omgeving, zit Fysio Bosbaan. Deze praktijk specialiseert zich in gezond hardlopen: van inspanningstesten tot loopanalyses en van medical taping tot het verhelpen van blessures. Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Long covid behandelen als fysiotherapeut: vragen en antwoorden Geschreven door FysioSupplies, 04-04-22 06:00:00

Sinds de coronapandemie hebben fysiotherapeuten er een nieuw klachtenbeeld bij: corona. En dan in het speciaal long covid: uiteenlopende coronaklachten die weken tot maanden aanhouden. Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Top 7 EPTE tips voor beginners Geschreven door FysioSupplies, 04-04-22 06:00:00

Zie je veel patiënten met chronische peesklachten? Dan weet je vast hoe lastig het kan zijn om deze klachten te verhelpen. Er zijn veel dingen die je kunt proberen, in dit blog delen we zeven tips voor fysiotherapeuten!

Verder lezen
De top 4 meest voorkomende voetbalblessures Geschreven door FysioSupplies, 25-03-22 15:50:00

Waarom hebben zoveel voetballers blessures? En hoe een fysiotherapeut patiënten die last hebben van deze blessures helpen? Je leest het in deze blog over de top 4 voetbalblessures en behandelingen hiervan.

Verder lezen