EMG Biofeedback bij het Trainen van Bekkenbodemspieren en de Behandeling van Incontinentie

producten
Geschreven door FysioSupplies, 01-10-24 12:20:42

Bekkenbodemspieren zijn cruciaal voor het ondersteunen van bekkenorganen en het beheersen van incontinentie. Ontdek in dit blog hoe EMG biofeedback helpt bij het trainen van deze spieren en het verbeteren van uw gezondheid.

Verder lezen

Blog

Fysiotherapie studeren: alles wat je moet weten Geschreven door FysioSupplies, 30-08-23 11:00:00

Het studiejaar 2023-2024 is weer begonnen! Daarom is het de hoogste tijd om de hbo-studie fysiotherapie eens in het zonnetje te zetten. Want wat houdt de studie in, waar kun je deze volgen en wat moet je weten voordat je begint? Je leest het allemaal in dit blog.

Verder lezen
Het belang van een regelmatige cholesterolmeting Geschreven door FysioSupplies, 16-09-23 10:00:00

Het is belangrijk om regelmatig een cholesterolmeting uit te voeren. Cholesterol is namelijk een essentiële stof in het menselijk lichaam. Echter, te veel cholesterol in het bloed kan leiden tot gezondheidsproblemen, met name hart- en vaatziekten. Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Dry needling toepassen? Bekijk onze tips | FysioSupplies Geschreven door FysioSupplies, 17-10-23 09:00:00

Dry needling (ook wel triggerpoint therapie) wordt door fysiotherapeuten toegepast om spierpijn, spierspanning en andere musculoskeletale aandoeningen te behandelen. Wil je dit ook toepassen in uw praktijk? Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Formule 1 fysiotherapeut: een bijzondere baan Geschreven door FysioSupplies, 16-06-23 09:00:00

Als fysiotherapeut zijn er vele specialisaties en werkgevers denkbaar. De één is een zelfstandig ondernemer, de ander coacht kinderen met bewegingsproblematiek en een enkeling is Formule-1 fysiotherapeut. Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Medical taping: Kinesiotape als effectief middel tegen hooikoorts Geschreven door FysioSupplies, 15-02-24 09:38:00

Neusverkoudheid, brandende, tranende en jeukende ogen, een loopneus of hoofdpijn: hooikoortsklachten zijn geen pretje. Lees in dit blog hoe je hooikoorts kan verminderen met kinesiotape!

Verder lezen
Baankansen voor fysiotherapeuten in 2022 Geschreven door FysioSupplies, 30-06-22 08:16:00

Ben je bijna afgestudeerd als fysiotherapeut of overweeg je een nieuwe baan binnen de fysiotherapie? In deze blog lees je wat de huidige baankansen zijn. Kort gezegd is er genoeg werk, maar het aantal vacatures verschilt per regio en specialisatie. Lees snel verder en ontdek waar op dit moment vraag naar is, hoeveel je kunt verdienen en hoe je de beste vacatures selecteert.

Verder lezen