EMG Biofeedback bij het Trainen van Bekkenbodemspieren en de Behandeling van Incontinentie

producten
Geschreven door FysioSupplies, 01-10-24 12:20:42

Bekkenbodemspieren zijn cruciaal voor het ondersteunen van bekkenorganen en het beheersen van incontinentie. Ontdek in dit blog hoe EMG biofeedback helpt bij het trainen van deze spieren en het verbeteren van uw gezondheid.

Verder lezen

Kennisblog

Fasciitis plantaris: een echte zomerklacht? Geschreven door FysioSupplies, 24-06-22 13:00:00

Een van de klachten die je kan krijgen van het lopen op teenslippers is fasciitis plantaris. In dit artikel lees je wat deze klacht inhoudt en hoe je deze als fysiotherapeut kunt behandelen.

Verder lezen
Beginnen met echografie? Hier moet je op letten Geschreven door FysioSupplies, 01-06-22 11:00:00

Overweeg jij ook om met echografie te starten? En weet je nog niet zeker hoe je moet beginnen? In dit artikel deelt Nick van FysioSupplies echografietips voor beginners.

Verder lezen
Zo behandel je klachten door teenslippers Geschreven door FysioSupplies, 20-06-22 12:00:00

Het dragen van slippers werkt tijdens warm weer verkoelend, maar het vergroot ook de kans op voetklachten. In dit zomerse artikel lees je welk effect het dragen van teenslippers op de voeten heeft. En hoe je als fysiotherapeut de daarbij horende voetklachten kunt behandelen.

Verder lezen
Elastografie: een nieuwe techniek voor de fysiotherapie? Geschreven door FysioSupplies, 16-06-22 11:00:00

Elastografie is een methode die waarmee verschillen in weefselstijfheid waar te nemen zijn middels echografie. Maar heeft het ook voordelen voor de fysiotherapie? En kan door deze techniek de zorg verbeterd worden? Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
8 Goede apps voor fysiotherapeuten Geschreven door FysioSupplies, 01-06-22 11:00:00

Apps verschillen in kwaliteit en effectiviteit dus het liefst wil je hier een gedegen advies over geven. Daarom delen we hierbij de acht goede apps voor fysiotherapeuten (en hun patiënten). Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen
Long covid behandelen als fysiotherapeut: vragen en antwoorden Geschreven door FysioSupplies, 04-04-22 06:00:00

Sinds de coronapandemie hebben fysiotherapeuten er een nieuw klachtenbeeld bij: corona. En dan in het speciaal long covid: uiteenlopende coronaklachten die weken tot maanden aanhouden. Lees er meer over in dit blog!

Verder lezen